Vývoj českého pojišťovnictví a pojistného trhu v roce 1998
Tato stať přináší přehled o vývoji pojišťovnictví a pojistného trhu v České republice za rok 1998 tak, jak byl zveřejněn ve výroční zprávě České asociace pojišťoven (ČAP).