Využít předvstupního období : rozhovor s ing. Radkou Bučilovou, ředitelkou Státního fondu životního prostředí - Bučilová, Radka, 1966-
O práci, úkolech a financování Státního fondu životního prostředí ČR v tzv. předvstupním období hovoří Ing. R. Bučilová, ředitelka tohoto fondu.