Výsledky restrukturalizace podniků v ČR - Krauseová, Jaruše, 1944-
V předkládané stati se autoři zamýšlejí nad restrukturalizací podniků. Analyzují druhy a rozsah změn v podnikání, naráží přitom na problém přístupu k informačním zdrojům. Ukazuje se, že všechny restrukturalizační změny se synteticky projevily ve finančním hospodaření podniků. Autoři si činí ambice svou studií přispět k námětům na další etapu restrukturalizace podniků v ČR.