Výročí bez fanfár : inflační cílení ČNB - Dědek, Oldřich, 1953- (1999)
Stanovený záměr a realita se od sebe v loňském roce významně vzdálily. To však samo o sobě vůbec nemusí být důkazem nesprávnosti postupu, při němž byla opuštěna peněžní zásoba jako základní indikátor měnové politiky.
Keywords: inflace; Česká národní banka; měnová politika