Výkon státní správy ve věcech pozemních komunikací - Kočí, Roman
V souvislosti s ukončením činnosti okresních úřadů k 31.12.2002 dochází i na úseku státní správy ve věcech pozemních komunikací (silniční hospodářství) k poměrně významným změnám. Nejvýznamnější je asi převzetí působnosti okresních úřadů v této oblasti obecními úřady obcí s rozšířenou působností a určení druhoinstančních správních orgánů. Tento článek vám danou problematiku dosti podrobně přiblíží.