Výhodné nabídky jako varovné signály - Hajn, Petr, 1935-
Tento příspěvek je vybrán z publikace autorů Petra Hajna a Josefa Bejčka, kterou pod názvem "Jak uzavírat obchodní smlouvy" připravuje k vydání v roce 2003 právnické a ekonomické nakladatelství Linde Praha, a.s. Z tohoto článku se dozvíte, jak asi mohou vypadat "neobvykle výhodné nabídky", čím mohou být vykoupeny okamžité výhody a zisky, natož pak třeba i bezplatná plnění, která obchodní partner slibuje a proč byste měli pozornost věnovat jak zveličování výhod, tak i případné bagatelizaci nevýhod, a další "zajímavosti" ze světa sjednávání obchodních smluv.