Vybrané problémy územní samosprávy - Polián, Milan, 1928-2006 (1999)
Autor v teoreticky zaměřené stati koncentruje svoji pozornost na problematiku veřejné správy, územní samosprávy a obecního zřízení a vývoje v této sféře v ČR (resp. v Rakousku) od druhé poloviny 19. století.
V rubrice Příloha.
Keywords: správní dějiny; veřejná správa; územní samospráva; history of administration; public administration; regional administration