Vybrané problémy riadenia bankových rizík - Sivák, Rudolf, 1955-
Tento článek autor zaměřil na problematiku řízení rizika v bankách, čímž se má zabezpečit dostatečný kapitál na pokrytí neočekávaných ztrát spojených s jejich obchodní činností a finančními operacemi.