Vybrané problémy obecní bytové politiky - Slavata, David, 1972-
Stať je věnována problematice obecních bytů a obecní bytové politiky, privatizaci bytového fondu, struktuře bytového fondu, sociálnímu bydlení a nástrojům komunální bytové politiky.