Vybrané aspekty DPH v Evropské unii : (pokračování) - Tomíček, Milan
Toto pokračování článku M. Tomíčka je věnováno způsobům uplatňování daně z přidané hodnoty v členských státech EU, a to ve vybraných oblastech ekonomických aktivit.