Výbory zastupitelstva obce a komise rady obce - Neumannová, Hana, 1974-
Nový zákon o obcích (č. 128/2000 Sb.) přináší mj. změny v soustavě orgánů obce. V tomto příspěvku se autorka zaměřuje na přiblížení těchto organizačních změn, zejména na nově konstituované "výbory zastupitelstva obce" a "komise rady obce".