Vybavenost území obcí a cesty standardizace veřejných služeb Modulovým řízením - Tesař, Luděk
Standardizovat veřejné služby není zrovna jednoduchý úkol, proto je v daných souvislostech přistupováno za použití moderních metod řízení. Přitom je nutno řídit i samotný proces změn ve veřejné správě - celou situaci může podstatně zlepšit Modulové řízení. A o tom se právě dočtete v tomto materiálu.