Vstupenka do kosmické ligy - Kužel, Stanislav, 1970-
Tento příspěvek přibližuje možné reálné způsoby, jimiž by se mohla Česká republika zapojit úžeji do projektů využívajících "vysoké technologie", například do projektů ESA (European Space Agency). Tak by se českým firmám otevřely spolu s dvířky do vesmíru také perspektivy jejich dalšího kvalitativního rozvoje.