Vojenská strategie ČR : síla slabého - Krejčí, Oskar, 1948-
Ve zjevném rozporu se současnou vlnou kritiky vlády za nečinnost je její bouřlivá produkce koncepcí pro nejrůznější oblasti veřejného života. Jsou tyto koncepce přípravou na činy, nebo jde o čirou teorii? Do těchto nejrůznějších dlouhodobých plánů vlády přibyla i Vojenská strategie České republiky.