Vliv zavádění automatizovaných knihovnických systémů na organizaci a provoz knihovny - Mika, Jiří, 1954-
Autor se ve svém příspěvku zabývá problematikou automatizace knihoven, katalogizace v rámci sdílených katalogů a přebírání katalogizačních záznamů, souborným katalogem CASLIN a knihovnickým systémem LANius.