Vlastnictví bytů : koupí bytu starosti nekončí - Halík, Jan
O povinnostech a problémech spoluvlastnictví domu a jeho správě má většina nových vlastníků bytů jen minimální a nedostatečné vědomosti. Autor tohoto článku objasňuje některé důležité aspekty vlastnictví bytů a spoluvlastnictví bytových domů a související povinnosti spoluvlastníků.