Vládní program podpory : na inovace znovu a nově - Korbel, Petr, 1961-
Plán na zlepšení investičního prostředí počítá s národní inovační strategií i s nuceným prodejem pozemků pro průmyslové zóny. V tomto článku se dozvíte více o vládním programu podpory inovací a investic.