Vládní návrh nového správního řádu - Kaucký, Jiří, 1973-; Ondračková, Věra (2003)
Autoři tohoto článku přibližují čtenářům dosavadní úpravu správního procesu a návrh nového zákona.
Keywords: veřejná správa; státní správa; vojenství; právní předpisy; správní řízení; zákonodárství