Vize rozvoje společnosti : neplačte, až se budoucnost zeptá - Olbrichová, Alice, 1953-
Na scénářích budoucího vývoje ČR pracuje tým odborníků z Centra pro sociální a ekonomické strategie Univerzity Karlovy. O těchto prognózách a možnostech vývoje (i v souvislosti se vstupem ČR do EU) je tento článek.