Virtuální organizace : skutečná cesta k decentralizaci a flexibilitě? - Kolomazník, Tomáš
Pojem virtuální organizace se stal velmi frekventovanou kategorií, a to nejen v teorii řízení, ale i v podnikatelské praxi. Přečtěte si, co o tomto fenoménu píše T. Kolomazník.