Věřím v New Economy : rozhovor Ekonoma se Samuelem Bengiem - Bengio, Samy
New Economy se většinou chápe jako průnik internetu do podstatné části ekonomických procesů. Informace jsou důležité pro výrobu i obchod. Jak se v tomto světě pohybuje jedna z největších světových softwarových společností Sybase Inc., na jejíchž produktech jsou mimo jiné postaveny víc jak dvě třetiny burzovních serverů na Wall Streetu, to se dozvíte z rozhovoru s viceprezidentem této společnosti.