Veřejnoprávní smlouvy v obecním zřízení - Ondračková, Věra
Parlament ČR schválil 13. června 2002 novelu zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení). Mimo jiných změn přináší novela zákona obcím nově možnost vzájemně uzavírat veřejnoprávní smlouvy o výkonu přenesené působnosti. Podrobnější informace najdete v článku samotném.