Veřejné zakázky : pod lupou zákona - Ginterová-Richterová, Monika
O veřejné zakázky se téměř vždy sváděly těžké boje a nefér hry. Peníze jsou jisté a ne malé. Od ministra pro místní rozvoj Petra Lachnita vzešla proto několikátá verze nového zákona o veřejných zakázkách. Přibližuje ji tento článek.