Veřejné vysoké školy musí počítat a hospodařit : 2 miliardy - a co dál? - Bohatová, Vladimíra
Článek o aktuální problematice - financování veřejných vysokých škol v ČR. Dovíte se o výši výdajů ze státního rozpočtu jak na VŠ celkem, tak i na jednoho studenta, o problematice zvyšování počtu přijatých studentů i o dalších otázkách.