Veřejná správa : kontrola na úřadě - Šromová, Eva
Neochotný referent vám neposkytl požadovanou informaci? Můžete se odvolat nebo si stěžovat jeho vedoucímu nebo kontrolnímu výboru. Obecní úřad musí podněty občanů vyřizovat bezodkladně. Podrobnosti se dozvíte z tohoto článku E. Šromové.