Veřejná obchodní společnost - Kalinová, Miluše, 1952-
Veřejná obchodní společnost je "společnost, ve které alespoň dvě osoby podnikají pod společným obchodním jménem a ručí za závazky společnosti společně a nerozdílně veškerým svým majetkem". Detailní výklad problematiky VOS obsahuje tento článek.