Venture capital : užitečný, ale plachý partner - Rysková, Světlana (2003)
Česká spořitelna založila fond Czech Top Venture Fund, který má podpořit pomocí rizikového kapitálu rozvoj perspektivních malých a středních podniků v České republice. Z článku se dozvíte o rizikovém kapitálu a jeho využívání v ČR ještě mnoho dalších údajů.
Keywords: Česká spořitelna; finance; kapitál; malé a střední podniky; rizikový kapitál