Velká lekce z malé země : irské zkušenosti - Záruba, Igor, 1965- (2004)
Problémy způsobené špatnou domácí politikou členství v EU nevyřeší. Naopak, může je ještě zhoršit. Zde se ČR může poučit od Irska.
Keywords: výroba; služby; ceny; hospodářská politika; evropská integrace; Irsko