Vedoucí v roli kouče (1997)
Nový způsob vedení lidí - koučování. Dosud poněkud zahaleno tajemstvím, nicméně - dobré koučování znamená dobré vedení, efektivní ovlivňování chování lidí..
Keywords: personální management; koučování; personnel management; personal coaching