Vědecké rokování o veřejné správě budoucnosti : zlatá střední cesta - Vidláková, Olga, 1928-2011
Nové trendy a techniky vládnutí a veřejné správy ve dvacátém prvním století, takové bylo ústřední téma 25. Mezinárodního kongresu správních věd, který organizovaly v červenci 2001 v Athénách společně Mezinárodní ústav správních věd a Helénský ústav správních věd. Autorka tohoto článku seznamuje čtenáře s hlavními projednávanými tématy tohoto kongresu.