Věda a školství : talenty nad zlato - Kužel, Stanislav, 1970- (2001)
Vědecká obec stárne. Na rozdíl od mnoha evropských zemí neexistuje v ČR systematická péče o talentované žáky a studenty, což může být limitem rozvoje vědy. Změní na tom něco Asociace pro mládež, vědu a techniku (AMAVET)?
Keywords: Asociace pro mládež, vědu a techniku AMAVET; vzdělávací politika; vzdělávací programy; podpora vědy a výzkumu; educational policy; educational programs; promotion of science and research; Česko; Czechia