Věda a školství : talenty nad zlato - Kužel, Stanislav, 1970-
Vědecká obec stárne. Na rozdíl od mnoha evropských zemí neexistuje v ČR systematická péče o talentované žáky a studenty, což může být limitem rozvoje vědy. Změní na tom něco Asociace pro mládež, vědu a techniku (AMAVET)?