Věčně zelený strom života : teorie reforem veřejné správy - Pomahač, Richard, 1953-
Nad problematikou reforem veřejné správy na evropském kontinentu se zamýšlí JUDr. Richard Pomahač, CSc., a to v souvislosti se studijním textem, který publikovala JUDr. Olga Vidláková pod názvem "Reformy veřejné správy" v roce 2000 (vydavatel Univerzita Pardubice).