Věc přirozenoprávní - Telec, Ivo, 1959- (2002)
Autorův článek je obecným příspěvkem do filozofické diskuse o konceptu a podstatě přirozeného práva. Pojednává o přirozeném právu vycházeje ze současného českého právního řádu i ze zdrojů mimo něj, přičemž užívá kritického filozofického přístupu.
Keywords: přirozené právo; právní věda; právní filozofie; právní pozitivismus; natural law; jurisprudence; philosophy of law