Věc přirozenoprávní - Telec, Ivo, 1959-
Autorův článek je obecným příspěvkem do filozofické diskuse o konceptu a podstatě přirozeného práva. Pojednává o přirozeném právu vycházeje ze současného českého právního řádu i ze zdrojů mimo něj, přičemž užívá kritického filozofického přístupu.