V managementu může uspět jen superman : (P.F. Drucker o topmanažerech) - Drucker, Peter Ferdinand, 1909-2005
Peter Drucker, nestor světového manažerského učení, poskytuje interview jen zřídka. V obsáhlém rozhovoru pro Managermagazin se zabývá každodenním přetížením topmanažerů a naznačuje východiska z tohoto problému. Podle něj je důležité soustředit se jen na jednu věc a přizpůsobit se nové situaci. A ty změny, které nás očekávají, nepřinese internet a informační technologie, ale svět islámu. Jen ten přežije v novém prostředí, kdo se vyrovná s novými institucemi, teoriemi a problémy, kdo se vyrovná s novým prostředím mezinárodní ekonomie. Přečtěte si tento zajímavý rozhovor!