Územní samospráva : aktuální situace na regionální scéně - Buštíková, Lenka, 1973-
O otázkách reformy veřejné správy, samosprávy či postavení budoucích vyšších územněsamosprávných celků se diskutuje již skoro celou dekádu. Bohužel v praxi jsme v řešení daných otázek v podstatě na začátku.