Uvažujete o alianci? : (co je dobré o tom vědět) - Souček, Zdeněk, 1932-2023
Lze očekávat, že naše firmy budou v nejbližší době pod stále větším konkurenčním tlakem. Ten je přiměje k vytváření aliancí mezi obchodními partnery nebo i konkurenty. Co to obnáší, jaké typy aliancí připadají v úvahu a jaké výhody plynou z aliančních dohod - o tom vypovídají první praktické zkušenosti, o nichž píše autor této stati.