Úspěšnost programů řízení hodnoty - Fotr, Jiří, 1938-
V různých odborných časopisech se často objevují informace o úspěších, které dosáhly firmy, aplikující ekonomickou přidanou hodnotu (EVA) i o růstu cen jejich akcií. Mnohdy se také zdá, že uplatnění hodnotového řízení je snadné. Autor tuto problematiku blíže osvětluje.