Úskalí zmocňování a jak je překonat - -pn-
Programy zmocňování zaměstnanců (empowerment) mohou dokázat mnohé. V praxi však často selhávají. Chyba je obvykle ve způsobu, jak se tato myšlenka implementuje v praxi. Rozpoznat, uvědomit si tato úskalí a vyhnout se jim nebo je překonat - to jsou kritické faktory úspěchu.