Uplatnění internetu v marketingu - Steinová, Martina, 1965-2012
Začlenění internetu do marketingových aktivit je proces, se kterým musí i české firmy počítat. Firmy, které začaly včas využívat internet směrem k zákazníkovi, mohou profitovat ze svého náskoku, který již stihly získat, a z toho, že jejich jméno začíná být na internetu známo. Nejdůležitější konkurenční výhodou těchto firem je pravděpodobně odezva ze strany zákazníků týkající se jejich webových stránek a prodejních programů. Získávají tak velmi cennou zpětnou vazbu, která jim umožňuje zdokonalovat své činnosti.