Úpadkové právo : podniky dostanou šanci - Zámečník, Miroslav, 1962-
Po více než tuctu malých i velkých novel zákona o konkurzu přichází vláda s věcným záměrem zcela nového insolvenčního zákona. Stane se zavedení institutu reorganizace přínosem, nebo se stane jen další pastí na věřitele? Nad těmito otázkami se zamýšlí autor tohoto článku.