Umění řešit rozpory - Teplická, Katarína
Rozpory a konflikty provázející životní a pracovní situace mohou mít velmi vážné důsledky pro duševní zdraví podnikatele či manažera. Úspěšný podnikatel či manažer se však nepozná podle toho, že se v jeho kolektivu nevyskytují konflikty, ale že konfliktů není moc a vyskytují se nepravidelně. A ten úspěšný podnikatel a manažer se pozná hlavně podle toho, že se zabývá jejich řešením. Podrobněji si o řízení konfliktů přečtete v tomto článku.