Ukradli vám doménu? : obecní judo - Mareš, Jaroslav
Objevují se dotazy, jak registrovat internetové adresy pro obecní weby a především jak postupovat v případě, že adresu se jménem obce či úřadu už blokuje někdo jiný a požaduje za její uvolnění vyšší sumu, než je registrační poplatek nebo vyvíjí na obec nátlak, aby se stal správcem webové prezentace. Nová pravidla mají prostor pro spekulaci s doménami omezit (v platnost vstoupila k 1. březnu 2002). Článek prezentuje tuto problematiku.