Účtování cenných papírů - Šebesta, Milan
Autor podává ve svém článku jednak přehled nejběžnějších problémů, s nimiž se lze setkat při účtování obchodů s CP, jednak se následně pokouší rozebrat ty základní, které ovlivňují přímo účtování základních obchodů s CP.