Účinněji proti praní špinavých peněz : návrh novely zákona - Nesnídal, Jiří, 1939-
Podle kompetentních odhadů se výnosy z organizovaného zločinu v ČR za posledních šest let dají vyčíslit částkou 200 miliard korun. Významnou součástí boje proti tomuto společenskému zlu jsou i opatření proti praní špinavých peněz. K zlepšení legislativních předpokladů pro účinnost těchto opatření má přispět návrh na novelizaci příslušného zákona, který vláda předložila Parlamentu. Autor přibližuje obsah a zaměření této novely.