Účetnictví nevýdělečných organizací. - Muk, Jozef
Tento článek dokončuje sérii statí autora. Je věnován především účtování o nákladech (výdajích) a výnosech (příjmech) a o základním jmění v nevýdělečných organizacích, a to s uvedením příslušných příkladů účtování.