Typologie českých vedoucích : proč nejsou čeští manažeři téměř po dvanácti letech transformace připraveni čelit realitě - Tesar, George
Autor podává charakteristiku různých typů českých manažerů. Zajímavý materiál - hlavně o tom, jaký by český manažer neměl být.