Trestní řízení : součinnost při objasňování úniků - Foltýn, Leo
Po dvou letech účinnosti ustanovení § 147 trestního zákona, které zakotvuje skutkovou podstatu trestného činu neodvedení daně, pojistného na sociální a zdravotní pojištění, se autor zmiňuje o některých problémech, které se projevují v praxi orgánů činných v trestním řízení právě v této oblasti.