Trendy v přímém bankovnictví : telefony zatím porážejí internet - Machala, Karel, 1967-
Za šest let by mobilní telefon měl vlastnit každý třetí člověk na planetě. Bankovnictví přes mobilní telefony bude soutěžit s internetovým přístupem do banky a dalšími moderními službami. Vývoj je však přesto pomalejší, než se před několika lety čekalo.